Retourneren en Ruilen

Bij professional horse products streven we er altijd naar om u als klant tevreden te stellen. U mag van ons daarom een product verwachten van goede kwaliteit. Mocht het product dat u besteld heeft onverhoopt toch niet naar wens zijn geldt bij ons het principe ‘Niet goed? Geld terug. Onderstaand vindt u uitleg over ons retourbeleid.

Voorwaarden retourneren

Als klant heeft u het recht, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na de dag waarop u alle artikelen uit uw bestelling hebt ontvangen af te zien van één of meerdere artikelen van uw bestelling. Dit noemt men het herroepingsrecht. Binnen dit termijn van 14 dagen mag u het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals u ook in de winkel zou doen.

Wilt u dus van uw aankoop af zien kunt u dit binnen 14 dagen kenbaar maken aan professional horse products. Gebruik hiervoor het meegeleverde retourformulier (onderstaand ook te downloaden). Graag dit formulier samen met het niet-gewenste artikel retourneren op onderstaand adres. Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terugbetaling geretourneerde artikelen

Uiterlijk binnen 14 dagen nadat u kenbaar heeft gemaakt één of meerdere artikelen te retourneren zal professional horse products het aankoopbedrag, inclusief eerder betaalde verzendkosten terugbetalen. Indien u meerdere artikelen besteld heeft en u niet de gehele bestelling retourneert, zullen de verzendkosten wel voor uw rekening zijn.

Daarnaast zijn de kosten die u maakt voor het retour zenden van uw artikelen voor eigen kosten. Dit krijgt u dus niet vergoed van professional horse products 

De terugbetaling zal altijd geschieden met hetzelfde betaalmiddel als waar u de bestelling mee betaald heeft. professional horse products. gebruikt voor de terugbetaling ook enkel hetzelfde rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Welke artikelen kan ik retourneren

U kunt uitsluitend artikelen retourneren indien:

  • Het artikel compleet is;
  • Het artikel in originele staat is (met eventueel aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking)

Indien het artikel door uw toedoen beschadigd is en er een waardevermindering is opgetreden, zal professional horse products u hiervoor aansprakelijk stellen.

Hoe stuur ik een artikel retour

Zoals eerder vermeld dient u zelf de kosten voor retourneren te dragen. Wij vragen u het te retourneren artikel in de originele verpakking terug te sturen (op ze verzendzakken zit een dubbele plakstrip die u kunt gebruiken bij het retourneren). Indien de verpakking in slechte staat verkeerd dient u het artikel in een andere stevige verpakking op te sturen. Ook dient u hierbij het ingevulde herroepingsformulier bij te voegen. U kunt uw retourzending inleveren bij een PostNL-servicepunt. Bewaart u na inleveren goed het afgiftebewijs. Indien uw retourzending in een enveloppe past is het ook toegestaan dit per briefpost te verzenden.

Retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Artikel omruilen

Bij professional horse products kunt u een artikel niet omruilen. U kunt uiteraard wel het ontvangen artikel retourneren middels bovenstaande voorwaarden en het nieuwe gewenste artikel via onze webshop bestellen. Wij kunnen dit helaas niet met elkaar verrekenen en zal dus apart verrekend moeten worden.

Klacht over een bestelling

Wanneer u uw bestelling ontvangt raden wij u aan deze goed te inspecteren. Mochten er vragen, klachten of problemen zijn vernemen wij dit graag van u. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen uw klacht naar tevredenheid te behandelen.  Mocht u hierna nog niet tevreden zijn heeft u uiteraard nog het recht op herroeping (binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling).

Indien u een vervangend artikel wilt ontvangen raden wij u aan direct contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen kijken of het gewenste artikel nog leverbaar is. Indien u een klacht heeft na gebruik kunt u ook contact opnemen met ons. Wij geven u een garantieperiode van één maand. Klachten die niet bij ons gemeld zijn worden niet in behandeling genomen.

Download hier het Retourformulier (ook bijgeleverd bij uw bestelling)

U kunt uw retourzending naar het volgende adres opsturen:

professional horse products 

de vijf boeken 11a 

2911 BL

Nieuwekerk a/d IJssel 

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

Telefoonnummer: +31 6 4863957 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)
E-mailadres: professionalhorseproducts@outlook.com

© 2018 - 2024 professional horse products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel